Kasvatustoiminta


Harrastan cavalier kingcharlesinspanieleiden pienimuotoista kasvatusta kotonamme Joensuussa.
Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, rodunomaisia, hyväluonteisia cavaliereja. Pentueita meillä syntyy harvakseltaan, ja jalostukseen käytämme vain terveitä, virallisesti tutkittuja koiria.
Olen Suomen Kennelliiton ja Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistys ry:n jäsen. Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin tammikuussa 2003, ja jatkokurssin keväällä 2005. Kennelnimen "East Beast" sain heinäkuussa 2003.
Kiinnostuin cavaliereista 1990-luvun loppupuolella, kun aloin etsiä perheesemme sopivaa seurakoirarotua. Ensimmäinen cavalier, ruby uros Pessi (Kinglesin Del Amigo's) tuli meille kesäkuussa 1999.
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä valitsemaamme rotuun, emmekä vaihtaisi näitä huiskuhäntiä mihinkään.
Keitä me olemme


Perheeseemme kuuluu lisäkseni mies ja kuusi aikuista lasta, jotka ovat jo muuttaneet kotoa. Lapsenlapsia meillä on viisi.
Olen ollut kotiäitinä vuosikymmenet, ja kun lapsemme ovat kasvaneet, on minulla hyvää aikaa hoidella koiria.
Mieheni jäätyä eläkkeelle v.2011, sain hänestä hyvän "kepon", ja nyt hoidamme koiria yhdessä kokopäiväisesti.:D

Meillä asustavat cavalierit Ebony, Martta, Santra, Heta, Nalle, Pipsa ja Tessa. Nämä ihanat olennot ovat täysin vallanneet sydämemme, sohvamme ja koko kotimme.
Harrastamme koirien kanssa ulkoilua, leikkimistä, löhöilyä ja jonkin verran myös näyttelyitä. Koirat ovat meille ennen kaikkea perheenjäseniä, jotka ovat mukana elämässämme, niin arkipäivän touhuissa kuin juhlahumussakin.Kassu ja Ebony kesä 2008
East Beast Casanova "KASSU" ja East Beast Ebony "EBONY"